PITA CHEF

Recentreview


4.5 stars out of 17 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from PITA Chef. Want to know more? Find out more.

30 Nov 2022 at 18:30 Ten eerste duurde het bijna 1.5 uur. Beide pitas helemaal koud, niet eens meer lauw. Kip erg droog. Echt niet te eten!
21 Sep 2022 at 14:57 We tried all the pitas on the menu, which were incredibly delicious. Also, we got some nice welcome notes from the chef. Frendly place, tasty food, good menu!
21 Sep 2022 at 9:38 Hier worden de opmerkingen gelezen, het eten proeft vers en met passie bereid. Alweer heerlijk gegeten. Hartelijk dank toppers. 10/10
14 Sep 2022 at 12:47 Verslavend lekker. Wij bestellen hier regelmatig en nooit tleurgesteld. 10/10
30 Aug 2022 at 10:19 Erg lekker
25 Aug 2022 at 11:55 10/10
23 Aug 2022 at 13:39 Verslavend lekker !!! Zeker de moeite waard om voor zoiets lekkers te wachten. 10/10
16 Aug 2022 at 17:49 Lekkerste pita wat ik ooit heb gegeten. Smaakvol, vers en goed gevuld. Ik heb even voor moeten wachten, maar het was het wachten zeker waard. Echt zo ongelofelijk lekker. Dank jullie wel. 10/10 een echte aanrader
28 Jun 2022 at 18:43 Heroes!
30 May 2022 at 18:49 100% the best!
16 May 2022 at 14:27 De beste!!
14 Jan 2022 at 9:33 Excellent pitas, loved it